Familia care a primit casă şi 5.000 de lei de la Becali a cheltuit banii în câteva zile: "Nu au mişcat un pai. S-au plimbat cu taxiul şi atât"

Familia din comuna gorjeană Văgiuleşti care în această toamnă a primit cadou o casă de la europarlamentarul Gigi Becali nu mai are niciun ban din suma oferită de politician, afirmă primarul comunei, susţinând că în câteva zile cei doi au cheltuit cei 5.000 de lei primiţi.

92278 afișări
Imaginea articolului Familia care a primit casă şi 5.000 de lei de la Becali a cheltuit banii în câteva zile: "Nu au mişcat un pai. S-au plimbat cu taxiul şi atât"

Familia care a primit casă şi 5.000 de lei de la Becali a cheltuit banii în câteva zile: "Nu au mişcat un pai. S-au plimbat cu taxiul şi atât" (Imagine: Gigi Ciuncanu/Mediafax Foto)

Primarul localităţii, Constantin Pârjol, a declarat, marţi, că soţii Mariana şi Alexandru Bucur au cheltuit în doar câteva zile cei 5.000 de lei pe care i-au primit de la Becali, după care au fost nevoiţi să se descurce cum au putut.

"După ce a plecat domnul Becali şi le-a lăsat bani, pe lângă lucrurile pe care le-a adus aici pentru ei, toată ziua îi vedeam numai cu taxiul. Se duceau la Motru, la 20 de kilometri, pentru un pachet de biscuiţi şi ce îşi mai luau ei, dar oricum dădeau mai mult pe taxi decât pe ce cumpărau de acolo, deşi avem magazine şi în comună. Nu au mişcat un pai. S-au plimbat cu taxiul şi atât. Îi aştept de atunci să le dau câteva ţigle pe care să le pună pe casă că o să plouă pe ei la iarnă. Alexandru mi-a tot zis că o să vină, dar nu a mai ajuns. E o creangă pe care am tăiat-o eu atunci la poartă ca să poată intra domnul Becali şi unde am lăsat-o eu pe jos acolo este şi acum. Poate o s-o ia vântul, că ei nu cred că se vor atinge de ea s-o mute", afirmă primarul.

El mai susţine că şi Primăria Văgiuleşti le-a oferit anul trecut soţilor Bucur o casă în care să stea pe timpul iernii, însă locuinţa ar fi fost distrusă de cei doi, ambii ajungând ulterior să doarmă sub cerul liber împreună cu copilul pe care l-au făcut după ce i-au dat pe ceilalţi şase în grija statului.

În 24 octombrie, europarlamentarul Gigi Becali a venit cu un elicopter în comuna gorjeanã Văgiuleşti pentru a cumpăra o casă pentru un localnic, Alexandru Bucur, tatăl a şapte copii, şase dintre ei aflându-se într-un orfelinat din Târgu Cărbuneşti. Becali spunea atunci că s-a hotărât să ajute familia Bucur după ce a văzut povestea acesteia la televizor, susţinând că i-a fost teamă că dacă nu va face nimic la Judecata de Apoi va fi pedepsit de Dumnezeu.

Gigi Becali a fost primit cu pâine şi sare după ce a coborât din elicopter, el mergând apoi la casa pe care a cumpărat-o cu 45.000 de lei.

Europarlamentarul a venit şi cu un microbuz plin cu obiecte electrocasnice, respectiv o plasmă TV, un frigider, o maşină de spălat, dar şi mese, paturi, linguri şi chiar pahare de cristal.

Localnicii spuneau atunci că oricine altcineva din sat ar fi meritat banii, numai soţii Bucur nu, mai ales că, în trecut, ei şi Primăria Văgiuleşti i-au ajutat cu bunuri şi chiar cu o casă pe care au distrus-o, o parte din bunuri fiind vândute pe băutură.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici