Familie din Corbu, destrămată de un bărbat cu cagulă. Agresorul a violat o tânără şi l-a ucis pe tatăl acesteia. Bode: Suspectul principal a fost prins

  • Un bărbat cu cagulă a intrat într-o casă, peste o familie din Corbu, judeţul Constanţa.
  • Acesta a violat o fată de 20 de ani şi i-a omorât tatăl, în timp ce pe fraţi şi mamă i-a închis în alte camere.
  • Lucian Bode a anunţat, vineri seară, că bărbatul bănuit de comiterea omorului din localitatea Corbu a fost prins.
4740 afișări
Imaginea articolului Familie din Corbu, destrămată de un bărbat cu cagulă. Agresorul a violat o tânără şi l-a ucis pe tatăl acesteia. Bode: Suspectul principal a fost prins

Suspectul principal a fost prins

UPDATE: Lucian Bode a anunţat, pe Facebook, că bărbatul bănuit de comiterea omorului care a avut loc vineri dimineaţă, în localitatea Corbu, a fost prins.

„Bărbatul bănuit de comiterea omorului care a avut loc azi-dimineaţă, în localitatea Corbu, a fost prins! Mulţumesc efectivelor de poliţie pentru profesionalismul de care au dat dovadă în prinderea acestuia.”

Ştire iniţială: 

„Am deplasat acolo specialişti de la Institutul Naţional de Criminalistică, de la IGPR, Direcţia de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului. Avem un cerc de suspecţi şi eu cred că este vorba despre ore, nu zile, ore în care suspectul va fi reţinut”, a spus, vineri, la câteva ore de la crima care a îngrozit Constanţa, ministrul de Interne, Lucian Bode.

El precizează că poliţiştii le-au luat declaraţii martorilor care erau în casă.

„La ora 3.46, dacă reţin bine, s-a primit apelul. În câteva minute colegii noştri au ajus acolo. Din păcate avem o persoană decedată. Vom vedea care e mobilul acestei crime. Răzbunare, jaf ... Vom vedea dacă au dispărut din casă bani sau alte obiecte de valoare. Audiem martorii. Cel mai important - echipa de cercetare să identifice autorul şi să-l aducă în faţa instanţei”, a mai spus Bode.

În noaptea de joi spre vineri, un bărbat cu cagulă şi mănuşi a intrat într-o casă din Corbu, judeţul Constanţa, a violat o fată de 20 de ani, iar pe tatăl ei, care a încercat să o salveze, l-a înjunghiat mortal.

Apelul la 112 s-ar fi făcut de către o copilă de 14 ani, pe care agresorul a închis-o în baie alături de mama sa. Ea a sunat şi a povestit ororile care s-au întâmplat în casă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
corbu,
viol,
crima

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici