Fată de 11 ani dată dispărută după ce a plecat de acasă a fost găsită

  • O fată de 11 ani care a plecat de acasă, din judeţul Ilfov, este căutată de poliţişti.
  • Ea a fost văzută la o adresă din Sectorul 2 al Capitalei.
  • Autorităţile au emis mesaj Ro-Alert.
459 afișări
Imaginea articolului Fată de 11 ani dată dispărută după ce a plecat de acasă a fost găsită

Fată de 11 ani, dată dispărută după ce a plecat de acasă, din Ilfov. A fost emis mesaj Ro-Alert

UPDATE. „Minora a fost găsită cu sprijinul unui cetăţean, care a fost semnalat prin intermediul Ro-Alert”, transmite Poliţia Capitalei.

„La data de 4 august 2023, Poliţia Capitalei a fost sesizată şi solicită sprijin în vederea depistării unei minore care, la aceeaşi dată, a plecat de la adresa de domiciliu, din judeţul Ilfov. Menţionăm faptul că minora ar fi fost văzută la o adresă din Sectorul 2”, potrivit Poliţiei Capitalei.

Numele fetei este Elena Mihaela Şolyom. Ea are 11 ani şi are următoarele semnalmente: înălţime: 1,70 metri, greutate 60 de kilograme, constituţie atletică, faţă ovală, ochi căprui, păr lung, negru. La data dispariţiei ea purta trening grena.

Autorităţile au emis mesaj Ro-Alert.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
fată,
dispariţie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici