Fata de 13 ani care şi-a înjunghiat bunica a dispărut din nou din Centrul de Minori din Bihor

Fata în vârstă de 13 ani, din Oradea, care şi-a înjunghiat bunica la începutul lunii august a dispărut, pentru a doua oară, de la Centrul de Primire Minori, unde era instituţionalizată. Poliţiştii din Bihor o caută şi fac apel la cetăţeni să sune la 112 dacă o văd.

2292 afișări
Imaginea articolului Fata de 13 ani care şi-a înjunghiat bunica a dispărut din nou din Centrul de Minori din Bihor

Fata de 13 ani care şi-a înjunghiat bunica a dispărut din nou din Centrul de Minori din Bihor

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Bihor, Abigail Bordaş, în vârstă de 13 ani, din municipiul Oradea, judeţul Bihor, a plecat, în mod voluntar, joi noaptea, în jurul orei 21.20, de la Centrul de primire în regim de urgenţă pentru copilul abuzat, neglijat şi exploatat Oradea, aparţinând DGASPC Bihor, unde se afla instituţionalizată în baza unei măsuri de plasament în regim de urgenţă şi nu a mai revenit.

Oamenii legii fac apel către cetăţenii care pot oferi detalii cu privire la minora dispărută să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.
Nu este prima dată când fata de 13 ani dispare de acasă sau de la sediul DGASPC Bihor, fiind găsită de poliţişti de fiecare dată, pe raza municipiului Oradea.

Copila are aproximativ 1,60 metri înălţime, 46 de kilograme, faţă ovală, ochi căprui, păr şaten închis, de lungime medie, tunsă scurt în partea stângă, constituţie slabă, are un semn congenital la baza gâtului şi o cicatrice pe claviculă, în partea stângă.

Atunci când a dispărut era îmbrăcată în bluză albastră, cu mânecă lungă, pantaloni gri, cu dungi albe, papuci roşii.

La începutul lunii august, fata din Oradea şi-a înjunghiat bunica cu mai multe lovituri de cuţit. Femeia a fost internată în stare stabilă, iar copila nu va răspunde penal pentru faptele sale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici