O fată de 17 ani din Piteşti, căutată de poliţie după ce trei bărbaţi ar fi urcat-o cu forţa într-un autoturism

  • O tânără de 17 ani din Piteşti ar fi fost urcată într-o maşină de trei bărbaţi
  • Poliţiştii au întocmit dosar penal in rem de lipsire de libertate
  • Cei care pot oferi informaţii sunt sfătuiţi să anunţe poliţia
3954 afișări
Imaginea articolului O fată de 17 ani din Piteşti, căutată de poliţie după ce trei bărbaţi ar fi urcat-o cu forţa într-un autoturism

O fată de 17 ani din Piteşti a fost urcată de trei bărbaţi într-o maşină. Poliţia a declanşat mecanismul naţional de alertă în cazul răpirii

O fată de 17 ani, din Piteşti, este căutată la nivel naţional, după ce, în această seară, în timp ce se afla pe o stradă din Piteşti, ar fi fost urcată, cu forţa, într-o maşină care ulterior ar fi plecat într-o direcţie necunoscută.

Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Piteşti au fost sesizaţi de tatăl minorei despre faptul că fiica sa, în timp ce se afla pe o stradă din Piteşti, a fost abordată de trei bărbaţi, care ar fi urcat-o cu forţa într-o maşină. Tânăra se numeşte Vîlcea Diana, are 17 ani şi următoarele semnalmente: 1,65 – 1,70 m. înălţime, constituţie atletică, ochi căprui, păr negru, despletit. 

La momentul dispariţiei, era îmbrăcată cu o fustă neagră şi un tricou de culoare deschisă. Poliţiştii au demarat imediat căutările, fiind declanşat mecanismul naţional de alertă în cazul răpirii unui copil.

Poliţiştii au întocmit dosar penal de lipsire de libertate. Persoanele care pot oferi informaţii sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Autor: Mihaela Gidei

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici