Fată de 8 ani, accidentată mortal. Şoferul a fugit, dar a fost prins de poliţişti

O fată de 8 ani din localitatea ieşeană Mânzăteşti a murit, miercuri seara, la Spitalul de Pediatrie din Iaşi, după ce a fost lovită de o maşină, în timp ce se plimba cu bicicleta pe marginea şoselei. Şoferul a fugit de la locul accidentului, dar a fost prins de poliţişti.

2509 afișări
Imaginea articolului Fată de 8 ani, accidentată mortal. Şoferul a fugit, dar a fost prins de poliţişti

Fată de 8 ani, accidentată mortal. Şoferul a fugit, dar a fost prins de poliţişti

Accidentul a avut loc miercuri seara în localitatea ieşeană Mânzăteşti. Fetiţa se plimba cu bicicleta pe marginea drumului, când a fost lovită de o maşină.

Potrivit unor surse judiciare, şoferul a fugit de la locul accidentului şi a fost prins de poliţişti într-un sat aflat la 8 kilometri distanţă de locul accidentului. Acesta a fost la audieri la sediul Biroului Rutier Iaşi.

La locul accidentului au intervenit două echipaje ale ISU Iaşi. „Am fost solicitaţi pentru un accident rutier cu o victimă, un pieton minor, lovit de un autoturism în comuna Ungheni, localitatea Mânzăteşti. S-a intervenit cu un echipaj de Terapie Intensiva Mobilă şi un echipaj de Prim Ajutor. Victima a fost transportată la Spitalul Sfânta Maria", a declarat Gabriel Covăsneanu, purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi.

Decesul fetei a fost declarat de medicii de la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul de Pediatrie.

Taguri:
fată,
accident,
poliţie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici