Femei accidentate de o maşină fără şofer

Trei turiste din Craiova au fost lovite, sâmbătă după-amiază, în staţiunea prahoveană Buşteni, de un autovehicul ARO 244 al cărui şofer a lăsat maşina pe o stradă în pantă fără să tragă frâna de mână.

16 afișări
Imaginea articolului Femei accidentate de o maşină fără şofer

Femei accidentate de o maşină fără şofer

Potrivit poliţiştilor prahoveni, accidentul s-a petrecut pe drumul care duce spre mănăstirea Caraiman, şoferul maşinii, un bărbat de 55 de ani din localitatea Valea Doftanei, parcând autovehiculul fără a trage frâna de mână şi plecând. La scurt timp, maşina a luat-o la vale şi a intrat în plin într-un grup de patru femei care ieşiseră de la slujba religioasă şi se îndreptau, mergând pe jos, spre centrul staţiunii.

Una dintre turiste a văzut maşina venind către ele şi a avut timp să fugă din calea acesteia, dat celelalte trei au fost lovite în plin.

La locul incidentului au venit două autospeciale ale ambulanţei, care au acordat ajutor rănitelor. Una dintre femei, în vârstă de 58 de ani, a fost rănită grav, suferind mai multe traumatisme la cap şi la mâini şi fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, unde a rămas internată la Secţia de Neurochirurgie, iar celelalte două au suferit răni mai puţin grave.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici