Femeie de 35 de ani, rănită grav după ce a căzut cu parapanta/ Victima a suferit multiple traumatisme

O femeie a fost rănită, sâmbătă, în judeţul Iaşi, după ce a căzut cu parapanta de la o înălţime de 15 metri. Aceasta urmează să fie transportată la spital de un elicopter SMURD, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3708 afișări
Imaginea articolului Femeie de 35 de ani, rănită grav după ce a căzut cu parapanta/ Victima a suferit multiple traumatisme

Femeie de 35 de ani, rănită după ce a căzut cu parapanta/ Va fi preluată de un elicopter SMURD

Purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi, Silvia Bolohan, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că femeia a suferit multiple traumatisme, dar este conştientă.

„O femeie în vârstă de 35 ani a căzut cu parapanta de la aproximativ 15 metri în localitatea Belceşti din judeţul Iaşi. În urma căzăturii a suferit multiple traumatisme, dar era conştientă, iar medicii sosiţi la faţa locului i-au acordat primele îngrijiri medicale. Femeia urmează să fie transportată la un spital din Iaşi cu un elicopter SMURD”, a spus Bolohan.

Poliţiştii ieşeni cercetează acest caz pentru a afla circumstanţele în care a căzut femeia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici