Femeie internată în stare gravă, după ce a petrecut de ziua ei. Cu ce alcoolemie a ajuns la spital

O femeie de 36 de ani din Iaşi a ajuns în stare gravă la Spitalul Sfântul Spiridon, cu alcoolemie mare, după ce a petrecut de ziua ei.

1240 afișări
Imaginea articolului Femeie internată în stare gravă, după ce a petrecut de ziua ei. Cu ce alcoolemie a ajuns la spital

Sursa FOTO: Pixabay

Tânăra a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Sfântul Spiridon în cursul zilei de marţi, în stare gravă şi cu o alcoolemie mare.

Potrivit medicilor, femeia a recunoscut că a consumat alcool, de ziua ei.

„O tânără de 36 de ani, consumatoare cronică de etanol a ajuns în Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Sfântul Spiridon cu o alcoolemie de 350 mg/dl, vărsând sânge. Este în evidenţa Institutului de Gastroentrologie din Iaşi cu ciroză hepatică decompensată, varice esofagiene, encefalopatie hepatică şi repetate episoade de hemoragie digestivă superioară. Sevrajul a fost stabilit la ultima internare, din octombrie 2019, femeia recunoscând că a recidivat, explicând că e posibil ca episodul să fi fost declanşat şi de faptul că a fost ziua ei pe 8 decembrie", a declarat Diana Cimpoeşu, medic-şef al UPU SMURD Iaşi.

Femeia a rămas internată pentru tratament şi supraveghere medicală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
femeie,
alcool,
spital

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici