Femeie la spital cu arsuri, în urma unei explozii produse în locuinţa ei

O femeie în vârstă de 75 de ani din oraşul Dărabani, judeţul Botoşani, a fost transportată, miercuri, la spital, cu arsuri, după ce o butelie a explodat în timp ce încerca să aprindă aragazul, transmite corespondentul MEDIAFAX.

70 afișări
Imaginea articolului Femeie la spital cu arsuri, în urma unei explozii produse în locuinţa ei

Femeie la spital cu arsuri, în urma unei explozii produse în locuinţa ei

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, femeia de 75 de ani din Dărabani a suferit arsuri după ce o butelie a explodat în timp ce încerca să aprindă aragazul.

"Femeia a suferit arsuri pe faţă şi mâini în urma unei explozii care s-a produs în bucătăria din locuinţa proprietate personală. Femeia a vrut să folosească aragazul, însă, în momentul în care a aprins un chibrit, gazul acumulat în încăpere, care provenea de la o butelie, a explodat. Deflagraţia a fost urmată de incendiu. La faţa locului s-au deplasat pompierii de la Punctul de lucru Darabani şi un echipaj medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă din localitate. În timp ce cadrele medicale acordau primul ajutor calificat victimei, pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului şi înlăturarea efectelor exploziei", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, Dorina Lupu.

În urma exploziei, femeia a fost transportată la spital, incendiul afectând o parte din bunurile aflate în bucătărie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici