Femeie muşcată de faţă de un câine lăsat liber. Proprietarul patrupedului şi-a luat amendă

O femeie de 43 de ani, din satul Meri, judeţul Prahova, a ajuns la spita, duminică, după ce a fost muşcată de un câine, în zona feţei, în timp ce mergea pe stradă.

997 afișări
Imaginea articolului Femeie muşcată de faţă de un câine lăsat liber. Proprietarul patrupedului şi-a luat amendă

Femeie muşcată de faţă de un câine lăsat liber. Proprietarul patrupedului şi-a luat amendă

Poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale de Poliţie Valea Călugărescă au fost sesizaţi de către un tânăr despre faptul că mama sa ar fi fost muşcată de un câine, duminică, în jurul orei 13.15.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului unde au constatat faptul că, în timp ce se deplasa pe o stradă din satul Meri, femeia în vârstă de 43 de ani ar fi fost atacată şi muşcată de un câine în zona feţei.

La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj medical care i-a acordat femeii primele îngrijiri. Ulterior, femeia a fost dusă la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Proprietarul câinelui a fost amendat pentru lăsarea în libertate ori fără supraveghere a animalelor care pot prezenta pericol pentru persoane sau bunuri cu amendă în valoare de 500 de lei.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru neluarea de către proprietarul câinelui sau deţinătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
câine,
muşcată,
femeie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici