Femeie, prisă în flagrant în timp ce încerca să fure flori în valoare de 10.000 de lei

O femeie a fost prinsă, vineri, în flagrant, în timp ce a forţat uşa unei florării din Capitală şi a furat ghivece de flori şi aranjamente florale în valoare de aproximativ 10.000 de lei. Femeia a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.

1095 afișări
Imaginea articolului Femeie, prisă în flagrant în timp ce încerca să fure flori în valoare de 10.000 de lei

Femeie, prisă în flagrant în timp ce încerca să fure flori în valoare de 10.000 de lei

Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti -Secţia 8 au reţinut vineri o femeie, în vârstă de 36 de ani, bănuită de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

„În fapt, la data de 18 august 2023, în jurul orei 05.20, poliţişti din cadrul Secţiei 8, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, din interiorul unei societăti comerciale, din Sectorul 2, ar fi fost sustrase mai multe ghivece de flori şi flori, prejudiciul fiind estimat la 10.000 de lei. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă echipajele de poliţie, o femeie fiind prinsă în flagrant, imediat după săvârşirea faptei, aceasta fiind depistată pe o stradă din proximitate”, anunţă Poliţia Capitalei.

Femeia a fost imobilizată şi condusă la audieri, în vederea stabilirii situaţiei de fapt.

„Din cercetări, s-a reţinut faptul că, femeia ar fi forţat uşa de acces a florăriei, de unde ar fi sustras mai multe aranjamente florale şi ghivece, pe care le-ar fi transportat cu două cărucioare, aparţinând aceleiaşi societăţi. În baza probatoriului administrat, aceasta a fost reţinută ieri, pentru 24 de ore, iar în cursul aceleiaşi zile, faţă de femeie a fost emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile. De asemenea, au fost găsite şi bunurile pe care bănuita le-ar fi sustras, prejudiciul fiind recuperat în totalitate”, potrivit comunicatului de presă.

Cercetările sunt continuate de către Sectia 8 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici