Femeile din Regiunea de Nord-Est, foarte interesate de subiectul egalităţii de şanse

Femei din instituţii publice şi din mediul privat din Regiunea de nord-est a ţării au participat, miercuri şi joi, la Iaşi, la două seminarii în cadrul proiectului "Şanse egale pentru cariere de succes", derulat de SIVECO România, în parteneriat cu Academia de Studii Economice Bucureşti şi Agenţia de presă MEDIAFAX.

98 afișări
Imaginea articolului Femeile din Regiunea de Nord-Est, foarte interesate de subiectul egalităţii de şanse

Femeile din Regiunea de Nord-Est, foarte interesate de subiectul egalităţii de şanse (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Proiectul este co-finanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial - Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU) şi are o durată de 24 de luni, desfăşurându-se între 1 septembrie 2010 şi 31 august 2012.

În cele două zile au participat la discuţii peste o sută de femei din companii, instituţii publice şi asociaţii patronale din mai multe judeţe din nord-estul ţării.

"În cadrul seminarului au fost abordate teme precum dezvoltarea unei cariere de succes pentru femei, maternitatea şi drepturile asociate femeilor şi prevenirea şi combaterea hărţuirii sexuale la locul de muncă", a declarat Rodica Papadopol, directorul de proiect din partea SIVECO Romania.

Participantele la aceste seminarii au avut ocazia să dezbată intens temele propuse de organizatori, fiind foarte interesate de acestea. "A fost o acţiune reuşită cu femeile din zona Moldovei. Dezbaterile au fost captivante şi au stârnit interesul participantelor, care s-au implicat activ pe durata celor două zile ale evenimentului. Am fost plăcut surprinşi de numărul de participante si mai ales de faptul că seminariile au fost foarte interactive datorită lor", a afirmat Gabriel Crângeneanu, coordonatorului seminariilor din partea Agenţiei MEDIAFAX.

Organizatorii susţin că tema dezvoltării egalităţii de şanse între femei şi bărbaţi, care a suscitat un real interes la Iaşi, este abordată în cadrul unor seminarii similare care au avut si vor avea loc în toate regiunile de dezvoltare ale ţării.

După Craiova, Timişoara, Cluj-Napoca şi Iaşi, seminariile vor continua la Constanţa, pe 28 şi 29 iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici