Fenechiu: Linia ferată Bucureşti-Constanţa să fie păzită de Jandarmerie, pentru stoparea furturilor

Ministrul Transporturilor Relu Fenechiu a declarat, la comisiile parlamentare, că a iniţiat o ordonanţă de urgenţă care prevede introducerea liniei ferate Bucureşti-Constanţa în rândul obiectivelor strategice pentru a fi păzită de Jandarmerie, arătând că astfel se stopează furturile de cale ferată.

416 afișări
Imaginea articolului Fenechiu: Linia ferată Bucureşti-Constanţa să fie păzită de Jandarmerie, pentru stoparea furturilor

Fenechiu: Linia ferată Bucureşti-Constanţa să fie păzită de Jandarmerie, pentru stoparea furturilor (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Fenechiu a precizat, la o întrebare a unui parlamentar din comisiile de industrii, că furturile pe cale ferată cele mai mari se produc pe linia Bucureşti-Constanţa, care a fost reabilitată şi din această cauză această distanţă este parcursă în 5 ore în loc de 2 ore.

"În legătură cu furturile pe cale ferată, am iniţiat o ordonanţă de urgenţă, am înţeles că cele mai mari furturi se produc pe Bucureşti-Constanţa, unde linia este reabilitată şi în loc să facem 2 ore facem 5 ore din cauza furturilor. O introducem într-o anexă cu obiective strategice, să fie păzită de Jandarmeria română este singura soluţie", a precizat Fenechiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici