Fenomene extreme în Bucureşti. Prognoză specială ANM: Ploi, descărcări electrice şi vânt

Meteorologii au emis sâmbătă o prognoză specială pentru Bucureşti, în vigoare de la ora 13.00 până la ora 23.00, ce vizează ploi, descărcări electrice şi vânt, precum şi temperaturi de la 12 la 24 de grade.

4090 afișări
Imaginea articolului Fenomene extreme în Bucureşti. Prognoză specială ANM: Ploi, descărcări electrice şi vânt

Prognoză specială pentru Bucureşti: Ploi, descărcări electrice şi vânt, până sâmbătă seară

Potrivit prognozei speciale pentru Bucureşti, sâmbătă de la ora 13.00 până la ora 23.00 cerul va avea înnorări temporar accentuate şi, mai ales după-amiaza şi seara, vor fi averse.

Cantitatea de apă este estimată la 3 - 8 l/mp, izolat posibil 10 - 15 l/mp.

De asemenea, prognoza vizează descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, cu rafale de peste 30 - 40km/h.

Probabilitatea de apariţie a acestor fenomene va fi mai ridicată între orele 16 şi 19.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 12...14 grade.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici