Fenomenul parcangiilor din Bucureşti. Trei persoane au solicitat ilegal taxă pentru locurile de parcare din Sectorul 2

Acestea nu erau angajate ale Primăriei sectorului şi îşi desfăşurau activitatea pe Şoseaua Colentina şi pe strada Dr. Grozovici.

864 afișări
Imaginea articolului Fenomenul parcangiilor din Bucureşti. Trei persoane au solicitat ilegal taxă pentru locurile de parcare din Sectorul 2

Trei persoane au solicitat ilegal taxă pentru locurile de parcare din Sectorul 2

Cele trei persoane au fost prinse de poliţiştii locali în timp ce solicitau taxă de parcare în zonele aglomerate ale Capitalei.

„Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au sancţionat ieri trei persoane, care ofereau locuri de parcare în mod ilegal, percepând taxă, în zona Sos. Colentina şi Str. Dr. Grozovici, cu amenzi în valoare de 500 lei, conform Legii 61/91 rep. privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Locale.

Poliţiştii le recomandă cetăţenilor să se informeze şi să nu ofere bani persoanelor care administrează locuri de parcare în mod ilegal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici