Fetiţă britanică de patru ani s-a spânzurat cum a văzut în desene animate

O fetiţă de patru ani din Marea Britanie a fost găsită de părinţii ei spânzurată cu un elastic de păr, după ce a încercat să copieze o figură din desenele ei preferate de animaţie.

3 afișări
Imaginea articolului Fetiţă britanică de patru ani s-a spânzurat cum a văzut în desene animate

Foto: www.dailymail.co.uk

Phil Brown şi Lorraine Ford, în vârstă de 26 de ani, au găsit-o pe Paige spânzurată în dormitor şi au încercat să o salveze, însă nu au mai putut face nimic. Fetiţa tocmai urmărise o scenă din desene animate în care un personaj înota cu ceva asemănător cu o frânghie în jurul gâtului, relatează Daily Mail.

Fetiţa se afla în casă, împreună cu bunica, iar serialul pe care îl urmărea era fie "Dora Exploratoarea", fie "Go Diego Go". "Nu poate fi sigur care dintre aceste desene conţinea scena pentru că le-a vizionat pe amândouă, împreună cu Paige. Chiar i-a spus atunci că nu trebuie să facă niciodată acest lucru, însă nimeni nu ar fi putut să prevadă ce s-a întâmplat. Suntem absolut devastaţi", a spus tatăl fetei.

Paige se juca singură în cameră, iar elasticul s-a prins de hamacul în care fata îşi ţinea jucăriile. Părinţii au urcat în camera acesteia, fiind îngrijoraţi că nu a răspuns când a fost chemată la masa de Anul Nou şi au găsit-o atârnată cu elasticul în jurul gâtului.

Cei doi au chemat ambulanţa şi au încercat să o resusciteze pe Paige, însă fata a fost declarată moartă după ce a ajuns la spital.

"Go Diego Go" este povestea unui băiat care sare, dansează şi cântă în limbile engleză şi spaniolă în timpul aventurilor, iar "Dora Exploratoarea" arată o fetiţă şi animalul său într-o serie de poveşti.

"Paige era cea mai frumoasă şi iubitoare fată pe care ţi-ai fi putut-o dori. Era plină de bucurie, aprindea fiecare cameră în care intra, puţin ştrengăriţă, dar cel mai inteligent copil pe care l-am cunoscut. Nu ştim ce ne vom face fără ea", a spus tatăl fetiţei.

Data înmormântării nu a fost stabilită încă, însă familia lui Paige doreşte ca toţi participanţii să se îmbrace în roz, culoarea ei preferată.

"Cele mai sincere condoleanţe faţă de familia lui Paige. Toate programele Nick Jr. sunt create cu mare atenţie şi grijă, mai ales pentru preşcolari", a declarat un purtător de cuvânt al canalului Nick Jr, care transmite ambele seriale de desene animate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici