Fetiţa care ar fi fost rănită în accidentul produs de Orban neagă acest lucru

Fetiţa despre care se spune că ar fi fost rănită în accidentul provocat, duminică, de ministrul Ludovic Orban, dar şi tatăl acesteia, au susţinut că leziunea pentru care copilul s-a dus la spital a fost provocată de faptul că a căzut pe gheaţă.

2 afișări

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a declarat pentru MEDIAFAX că fata a fost audiă, miercuri dimineaţă, la domiciliu, iar tatăl acesteia la sediul Biroului Poliţiei Rutiere a Capitalei.

"Nici din declaraţiile tatălui, nici din declaraţiile fiicei nu au rezultat elemente noi care să demonstreze că aceasta ar fi fost o victimă a accidentului provocat de ministrul Orban. Cei doi au susţinut că rănile fetei au fost cauzate de o cădere pe gheaţă", precizat comisarul Cristian Ciocan.

După ce în presă au apărut informaţii potrivit cărora accidentul produs de ministrul Transporturilor, pe Şoseaua Cotroceni, s-ar fi soldat cu rănirea unei fete, anchetatorii comunicau că evenimentul nu s-a soldat cu victime.

Ulterior, Poliţia anunţa că a fost identificată victima accidentului de circulaţie, fiind vorba despre o minoră care, la momentul producerii accidentului, era în trecere prin zonă. Poliţia preciza că fata a suferit o contuzie la braţ şi că părinţii au declarat că fiica lor nu a suferit leziuni şi că nu doresc să depună plângere.

Adolescenta lovită în accidentul în care a fost implicat ministrul Ludovic Orban a fost dusă de mama sa la Spitalul de copii "Grigore Alexandrescu", duminică, la ora 15:59, cu o ambulanţă nemedicalizată, la Camera de gardă fata fiind înregistrată cu diagnosticul traumatism de cot, produs prin cădere accidentală, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, managerul unităţii medicale, Coriolan Ulmeanu, care a adăugat că nimeni nu a spus nimic despre vreun accident rutier.

Fetiţa a rămas în spital aproximativ 20 de minute, timp în care au fost realizate cinci radiografii şi a fost investigată de mai mulţi specialişti. În urma acestora, s-a constatat că starea ei nu este gravă şi nu necesită internare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici