Fetiţa violată din Sadu a fost ucisă şi mutilată

Cadavrul fetiţei de cinci ani şi jumătate din localitatea sibiană Sadu care ar fi fost violată şi ucisă de un tânăr de 18 ani a fost găsit la o balastieră din apropierea localităţii Tălmaciu, situată la aproximativ şapte kilometri de Sadu.

568 afișări
Imaginea articolului Fetiţa violată din Sadu a fost ucisă şi mutilată

Cadavrul fetiţei care ar fi fost violată şi ucisă la Sadu, găsit lângă o balastieră

Echipele de căutare formate din poliţişti, pompieri şi jandarmi au găsit trupul micuţei în apă, la mai bine de nouă ore de când o caută şi la aproape 24 de ore de la dispariţia copilei.

Procurorul de caz împreună că poliţiştii au examinat întreaga zonă, iar pe durata cercetărilor, nimeni nu a avut voie să se apropie la mai mult de 50 de metri, zona fiind asigurată de cordoane de jandarmi.

La finalul anchetei, procurorul Ioan Boţoc a declarat că este vorba despre o crimă cu premeditare, fetiţa fiind ucisă cu mai multe lovituri de topor în cap, după care i-a fost tăiat nasul. În plus, tânărul de 18 ani a şi lovit-o cu pumnii, pentru că pe trupul micuţei au fost găsite multiple semne de lovituri.

În plus, anchetatorii au stabilit că fetiţa a fost învelită într-o plapumă şi pusă într-un butoi de metal fără capac. Acesta a fost transportat de la locul faptei până la râu cu un cărucior. Fetiţa a fost aruncată cu tot cu butoi în apă, dar din cauza curenţilor trupul a ieşit din butoi, iar în momentul găsirii, fata nu avea pe ea decât o bluziţă.

Împotriva tânărului de 18 ani care a recunoscut că a violat-o şi a omorât-o pe micuţă procurorii vor lua măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând ca marţi, acesta să fie prezentat Parchetului Sibiu cu propunere de arestare preventivă.

Oamenii legii îl cercetează pentru viol, omor calificat şi omor deosebit de grav, pentru care tânărul care duminică a împlinit 18 ani va sta după gratii 25 de ani sau chiar pe viaţă.

O fetiţă de cinci ani şi jumătate din localitatea sibiană Sadu a fost căutată, luni, de pompieri şi poliţişti, care aveau informaţii că micuţa ar fi fost violată şi aruncată în râul Sadu de către un tânăr de 18 ani. Potrivit unor surse din cadrul anchetatorilor, tânărul, care a împlinit la sfârşitul săptămânii trecute 18 ani, ar fi vecin cu victima.

Familia micuţei spune că aceasta a dispărut duminică în jurul orei 17.00, iar tatăl, mama şi cei patru fraţi împreună cu vecini şi rude au căutat-o pe fetiţă în tot satul, dar şi pe dealurile din zonă, fără să o găsească. Familia s-a speriat şi a anunţat Poliţia abia la miezul nopţii, iar luni dimineaţă au apărut informaţii potrivit cărora micuţa ar fi fost violată şi aruncată în râul Sadu.

“Ne-am uitat peste tot după ea. Am căutat peste tot, dar într-un final ne-am dus la Poliţie pentru că dacă a dispărut trebuia să ştie şi Poliţia. N-am ştiut ce s-a întâmplat”, a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX Ilie Dumitru, tatăl fetiţei.

Anchetatorii au găsit într-o casă care îi aparţine bunicii tânărului urme de sânge şi pantalonaşii fetei ascunşi în cenuşa unei sobe, iar în aceste condiţii l-au ridicat pe tânărul Remus Constantin pentru audieri.

Potrivit anchetatorilor, tânărul şi-ar fi recunoscut parţial fapta, dar a refuzat să spună ce a făcut cu trupul fetiţei şi i-a pus pe poliţişti pe tot felul de piste, una fiind că ar fi aruncat-o în râu, alta că ar fi îngropat-o în grădină.

Iniţial, sarcina anchetatorilor a fost dificilă pentru că, deşi aveau probe pentru a-l reţine pe tânăr, nu o puteau face decât pentru 24 de ore, în lipsa unui cadavru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici