Fifor: S-a sunat la jandarmi în virtutea unei relaţii de prietenie,omul a spus

Ministrul interimar al Internelor, Mihai Fifor, a declarat, joi, că a solicitat lămuriri despre cum a fost cerut ajutorul jandarmilor la Caracal, precizând că i s-a spus că s-a acţionat "în virtutea unei relaţii de prietenie", catalogând atitudinea drept una neprofesionistă.

1412 afișări
Imaginea articolului Fifor: S-a sunat la jandarmi în virtutea unei relaţii de prietenie,omul a spus <nu mai lucrez acolo>

Fifor: S-a sunat la jandarmi în virtutea unei relaţii de prietenie,omul a spus

"Am făcut aseară (miercuri seară -n.r.) o discuţie cu împuternicitul la jandarmi, mi-a explicat despre ce a fost vorba, am înţeles că s-a sunat în virtutea unei relaţii de prietenie către cei de la Craiova şi omul acela a spus <<domnule, nu mă mai suna pe mine pentru că eu nu mai lucrez unde ştiai tu că lucrez, sună la colegii de la Olt>>, cum e firesc, dacă ai nevoie de sprijinul jandarmilor. S-a clarificat chestiunea aceasta, s-a sunat la jandarmi la Olt şi a fost sprijin. Categoric, nu e o manieră profesionistă de lucru. Nu pţi să stai să cauţi în telefon în agendă, să vezi şi hai să îl suni eu pe cutare, că îl cunosc şi trimite-mi şi mie 10 jandarmi", a declarart Mihai Fifor.

Detaliile despre ajutorul cerut de Poliţie jandarmilor ar apărea în raportul Ministerului Afacerilor Interne despre acest caz, prezentat în CSAT, raport care nu a fost făcut însă public de MAI, până la ora transmiterii ştirii.

Ministrul interimar al Afacerilor Interne a anunţat că o să aibă în decursul zilei de joi şi o discuţie cu comandantul jandarmilor, pentru a vedea exact cum au decurs lucrurile.

 

 

Taguri:
mihai fifor,
jandarmi,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici