Fiica primarului din Haţeg şi zeci de tineri, duşi la audieri; tânăra susţine că nu a luat droguri

Fiica primarului oraşului Haţeg, Oana Timiş, şi câteva zeci de tineri din judeţul Hunedoara sunt duşi la sediul DIICOT din Deva, pentru audieri, ea declarând, la ieşirea din sediul Poliţiei Haţeg, că nu a consumat niciodată droguri.

148 afișări
Imaginea articolului Fiica primarului din Haţeg şi zeci de tineri, duşi la audieri; tânăra susţine că nu a luat droguri

Fiica primarului din Haţeg şi zeci de tineri, duşi la audieri; tânăra susţine că nu a luat droguri (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Fiica primarului oraşului Haţeg, Oana Timiş, suspectată de consum de droguri de risc, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, la ieşirea din sediul Poliţiei Haţeg, că nu a consumat niciodată droguri.

"Nu am luat niciodată droguri şi nu ştiu ce se întâmplă", a declarat Oana Timiş.

Întrebată dacă prin acţiunea Poliţiei se încearcă atacarea tatălui său, Oana Timiş a răspuns că în felul acesta se încearcă ocuparea postului unchiului său, deputatul Ioan Timiş, care a murit recent.

Ulterior, Oana Timiş şi zeci de tineri din Haţeg şi Petroşani au fost transportaţi spre sediul DIICOT din Deva, pentru audieri.

Potrivit Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, procurorii Biroului Teritorial Hunedoara al DIICOT au destructurat un grup infracţional organizat format din 54 de învinuiţi, specializat în traficul de droguri de risc - ketamină.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici