Finalizarea lucrarilor la un tronson important al unui drum naţional din ţară au fost amânate. Până când se vor prelungi restricţiile de circulaţie

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Constanţa anunţă că restricţiile de trafic pe DN22, între Mihai Viteazu şi Tariverde, anunţate iniţial până sâmbătă se vor prelungi până marţi, 7 decembrie.

2459 afișări
Imaginea articolului Finalizarea lucrarilor la un tronson important al unui drum naţional din ţară au fost amânate. Până când se vor prelungi restricţiile de circulaţie

Sursa foto: Mediafaxfoto

DRDP Constanţa informează că, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, termenul de finalizare a lucrărilor de modernizare la trecerea la nivel cu calea ferată de pe DN 22, km 246+985, între loc. Mihai Viteazu - Tariverde, al căror beneficiar este CFR, se prelungeşte până data de 7 decembrie 2021, ora 17.00.

Lucrările care au început joi trebuiau finalizate sâmbătă.

Pe sectorul respectiv de drum, circulaţia rutieră rămâne închisă pentru toate categoriile de vehicule.

DRDP recomandă şoferilor următoarea variantă ocolitoare: DN22, km 240+740, intersecţie cu DJ 226(Mihai Viteazu) – DJ 226 Sinoe – DJ 226 intersecţie DJ 226A – DJ 226A Istria – Nuntaşi -DJ 22A intersecţie cu DN 22, km 252+360 (Tariverde).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici