Firmele de deszăpezire au împrăştiat soluţie antiîngheţ pe străzile Capitalei

Firmele care se ocupă de deszăpezirea din Capitală au înprăştiat soluţie antiîngheţ pe străzile oraşului, iar miercuri, reprezentanţii acestora s-au întâlnit cu viceprimarul general Răzvan Murgeanu pentru a stabili măsurile necesare desfăşurării fără probleme a traficului rutier.

1 afișare
Imaginea articolului Firmele de deszăpezire au împrăştiat soluţie antiîngheţ pe străzile Capitalei

Firmele de deszăpezire au împrăştiat soluţie antiîngheţ pe străzile Capitalei

Viceprimarul Răzvan Murgeanu a declarat că, până miercuri la prânz, nu au fost semnalate probleme deosebite, cu excepţia unui pod de gheaţă format pe drum, cu o zi în urmă, din cauza spargerii unei conducte de apă în curtea unei persoane care locuieşte pe strada Zeţarilor. Din cauza faptului că proprietarul imobilului a interzis accesul echipelor de intervenţie în curtea sa, Apa Nova a întrerupt furnizarea apei.

La întâlnirea de miercuri au participat reprezentanţii firmelor Rosal, REBU, Urban şi Supercom, a mai spus viceprimarul, care a adăugat că şi în zona în care acţionează firma Romprest, în sectorul 1 al oraşului, au fost luate toate măsurile necesare.

Murgeanu a adăugat că, în zilele următoare, nu se aşteaptă la ninsori abundente, ci la îngheţ, situaţie în care se va interveni cu soluţie antiîngheţ.

Pentru deszăpezirea Capitalei în această iarnă pot interveni 540 de utilaje (pluguri, maşini multifuncţionale, cisterne cu material antiderapant lichid şi utilaje cu material antiderapant solid) care aparţin celor cinci firme de salubrizare şi Administraţiilor Domeniului Public (ADP) de sector.

Acestea vor acţiona prioritar pentru deszăpezirea arterelor pe care ciculă mijloace de transport în comun, precum şi străzile pe care se află obiective sociale (spitale, unităţi de învăţământ, secţii de Poliţie, instituţii publice etc). Conducerile firmelor au afirmat că sunt pregătite să intervină şi pe aleile secundare dintre blocuri, cu utilaje mai mici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici