Fiul fostului parlamentar Nati Meir, reţinut la Galaţi pentru fapte de corupţie

Or Meir, fiul fostului parlamentar Nati Meir, a fost reţinut de către procurorii DNA şi a fost dus, vineri, la Tribunalul Galaţi, cu propunerea de arestare preventivă pentru fapte de corupţie.

39 afișări
Imaginea articolului Fiul fostului parlamentar Nati Meir, reţinut la Galaţi pentru fapte de corupţie

Fiul fostului parlamentar Nati Meir, reţinut la Galaţi pentru fapte de corupţie (Imagine: Mihai Barbu/Mediafax Foto)

Potrivit unor surse judiciare, Or Meir este acuzat că ar fi pretins diverse sume de bani de la persoane aflate în detenţie în Galaţi, cărora le spunea că are influenţa necesară pentru a interveni pe lângă judecători pentru ca aceştia să dispună eliberarea lor.

Fiul fostului parlamentar a fost reţinut joi de către procurorii DNA, iar la ora transmiterii acestei ştiri fusese dus la Tribunalul Galaţi, cu propunerea de arestare preventivă.

Purtătorul de cuvânt al Tribunalului Galaţi, Doaranda Mărăcineanu, a confirmat faptul că dosarul care are ca obiect arestarea preventivă urmează să fie analizat de către magistraţii acestei instanţe.

Nati Meir a fost trimis în judecată în luna februarie, pentru înşelarea a opt persoane, pe care a încecat să le plătească pentru anumite servicii cu bancnote specimen.

La termenul din 10 martie, de la Tribunalului Bucureşti, care judecă dosarul lui Nati Meir, a participat şi fiul acestuia, în vârstă de 19 ani.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici