Fiul interlopului Caiac din Craiova, prins la volan deşi avea permisul suspendat

Fiul lui Mihai Pârvu, zis Caiac, fost membru al lumii interlope din Craiova ucis în urmă cu doi ani, este cercetat de poliţişti după ce a fost prins la volanul unui autoturism deşi avea permisul de conducere suspendat, asupra sa oamenii legii găsind şi o substanţă care ar putea fi cocaină.

579 afișări
Imaginea articolului Fiul interlopului Caiac din Craiova, prins la volan deşi avea permisul suspendat

Fiul interlopului Caiac din Craiova, prins la volan deşi avea permisul suspendat (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, Cosmin Pârvu (22 ani), din Craiova, a fost prins, la sfârşitul săptămânii trecute, la volanul unui autoturism, deşi avea permisul de conducere suspendat din luna iunie.

Oamenii legii i-au făcut un control corporal lui Cosmin Pârvu, găsind într-unul din buzunarele din faţă ale pantalonilor acestuia un gram dintr-o substanţă care ar putea fi cocaină.

Surse judiciare afirmă că tânărul este fiul lui Mihai Pârvu, zis Caiac, cunoscutul cap al lumii interlope din Craiova, ucis în vara anului 2008 de un bărbat cu care juca pocker.

Pe numele lui Cosmin Pârvu a fost întocmit un dosar penal pentru conducere a unui autoturism pe drumurile publice având permisul de conducere suspendat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici