Fiul lui Radu Mazăre, transportat de pe o terasă din Mamaia la spital, după ce s-a simţit rău

Fiul lui Radu Mazăre, Răducu Mazăre, a ajuns la spital sâmbătă după-amiază, după ce s-a simţit rău pe o terasă din Mamaia.

38439 afișări
Imaginea articolului Fiul lui Radu Mazăre, transportat de pe o terasă din Mamaia la spital, după ce s-a simţit rău

Fiul lui Radu Mazăre, transportat de pe o terasă din Mamaia la spital, după ce s-a simţit rău

Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al SAJ Constanţa, a declarat, corespondetului MEDIAFAX, că Ambulanţa a fost solicitată în Mamaia pentru un pacient.

"Am fost solicitaţi în Mamaia pentru un pacient, un caz medical care a fost transportat la Spitalul Judeţean. A fost un echipaj SMURD. Era stabil, prezenta palpitaţii. Motivul solicitării au fost palpitaţiile", a spus purtătorul de cuvânt al SAJ Constanţa.

Surse locale spun că pacientul preluat de pe o terasă din Mamaia este Răducu Mazăre, fiul fostului primar Radu Mazăre.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici