Fiul lui Sile Cămătaru, prins cu focuri de armă de poliţiştii din Capitală, a fost eliberat după câteva ore. Motivul din spatele deciziei

Fiul lui Sile Cămătaru, reţinut după ce, în luna octombrie a înjunghiat un tânăr în faţa unui club din Timişoara, a fost eliberat, după ce victima şi-a retras plângerea. Fiul lui Sile Cămătaru fusese prins de poliţiştii din Capitală, după ce a fost urmărit cu focuri de armă.

2235 afișări
Imaginea articolului Fiul lui Sile Cămătaru, prins cu focuri de armă de poliţiştii din Capitală, a fost eliberat după câteva ore. Motivul din spatele deciziei

Fiul lui Sile Cămătaru, reţinut după ce a înjunghiat un tânăr, eliberat. Victima a retras plângerea

Surse judiciare au declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că fiul lui Sile Cămătaru, Albert Balint, reţinut luni, după ce a fost căutat aproape două luni, pentru că în urma unui scandal, ar fi înjunghiat un tânăr în faţa unui club din Timişoara, a fost eliberat.

Decizia eliberării fiului lui Albert Balint a venit după ce victima sa şi-a retras plângere şi a spus că nu doreşte continuarea anchetei.

La jumătatea lunii octombrie, un tânăr de 30 de ani a fost înjunghiat în faţa unui club din Timişoara, iar potrivit unor surse, agresorul este fiul lui Sile Cămătaru. Tânărul care a fost rănit în urma unui conflict spontan a mers singur la spital şi după ce a primit îngrijiri medicale a ajuns la Poliţie, unde a depus plângere.

Aceleaşi surse locale spun că tânărul de 30 de ani, băut, a încercat să intre în localul administrat de iubita lui Sile Cămătaru, moment în care mai multe persoane au încercat să îl împiedice. Tânărul ar fi luat-o în braţe pe iubita lui Sile Cămătaru şi ar fi căzut la pământ amândoi, iar tânărul ar fi lovit-o. Scos din club, a intervenit fiul lui Sile Cămătaru, care l-ar fi înjunghiat pe tânăr în piept, după care a dispărut.

Albert Balint a fost prins de un echipaj de Poliţie din Bucureşti, care a observat, duminică seara, o maşină cu numere de înmatriculare străine şi a încercat să o oprească. Şoferul a refuzat însă şi şi-a continuat drumul. Poliţiştii au urmărit maşina, apoi şoferul a abandonat-o şi a fugit. În urmărirea bărbatului, unul dintre poliţişti a tras foc în plan vertical. Bărbatul a fost imobilizat şi condus la sediul Secţiei 19 Poliţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici