Fiul poliţistului craiovean, care a împuşcat o tânără, va fi cercetat în libertate

Fiul unui poliţist din Craiova, care a împuşcat accidental o tânără de 19 ani, va fi cercetat în libertate pentru vătămare corporală din culpă, au decis, joi seară, procurorii Parchetului Tribunalului Dolj.

64 afișări
Imaginea articolului Fiul poliţistului craiovean, care a împuşcat o tânără, va fi cercetat în libertate

Fiul poliţistului craiovean, care a împuşcat o tânără, va fi cercetat în libertate

Procurorul Magda Bădescu, purtătorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului Dolj, a declarat, joi seară, că Ionuţ Cristian Dinu (20 ani), tânărul care a împuşcat-o accidental în cap pe Alexandra Iancu (19 ani), din comuna doljeană Celaru, va fi cercetat în stare de libertate.

"Până la această oră, nu avem decât declaraţia lui şi a martorei, care este sora tânărului. Până la expertiza balistică şi până vom primi şi un răspuns de la medicii legişti care ne vor spune din ce poziţie a pătruns glonţul şi vom compara cu ce a declarat tânărul el va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă. Pentru infracţiunile din culpă nu se pot dispune măsuri preventive, cum sunt reţinerea sau arestarea", a declarat, miercuri seară, pentru corespondentul MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului Dolj, procurorul Magda Bădescu.

Craiova: Radiografia craniană a tinerei împuşcate în cap indică existenţa a "doi corpi străini"

Tânăra în vârstă de 19 ani, care a fost împuşcată în cap este în continuare în stare gravă, radiografia craniană indicând, potrivit medicilor, "doi corpi străini".

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Craiova, Adriana Trică, a declarat, joi seară, că starea Alexandrei Iancu (19 ani), din comuna Celaru, împuşcată în cap accidental cu o armă de tir de fiul unui poliţist de la Secţia 1, este în continuare gravă, transmite corespondentul MEDIAFAX

"Tânăra în vârstă de 19 ani este în stare foarte gravă, se fac toate eforturile pentru a-I salva viaţa. Tânăra este în comă de gradul V, comă depăşită. Este instabilă hemodnamic şi este în continuare în stare foarte gravă", a declarat Adriana Trică.

Potrivit sursei citate, în urma unei radiografii craniene medicii au observat doi corpi străini.

"Pe o radiografie craniană apar doi corpi străini, radio-opaci, iar până nu se vor extrage aceşti corpi nu putem spune dacă este unul sau sunt două gloanţe", a mai spus Adriana Trică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici