Fiul preşedintelui Columbiei, Nicolas Petro, acuzat de spălare de bani şi arestat

Nicolas Petro, fiul preşedintelui columbian Gustavo Petro, a fost arestat, fiind acuzat de spălare de bani şi îmbogăţire ilicită, a anunţat sâmbătă dimineaţă biroul procurorului general, citat de Reuters.

139 afișări
Imaginea articolului Fiul preşedintelui Columbiei, Nicolas Petro, acuzat de spălare de bani şi arestat

Fiul preşedintelui Columbiei, Nicolas Petro, acuzat de spălare de bani şi arestat

Tânărul Petro, un politician din provincia Atlantico, a salutat ancheta atunci când a început, în martie, şi a calificat anterior drept nefondate acuzaţiile potrivit cărora ar fi luat bani de la traficanţii de droguri în schimbul includerii acestora în eforturile de pace ale tatălui său.

De asemenea, a fost arestată şi fosta soţie a lui Nicolas, Daysuris del Carmen Vasquez, care la începutul acestui an a declarat presei locale că două persoane acuzate de implicare în traficul de droguri i-au dat lui Nicolas bani pentru campania tatălui său, printre alte presupuse acte de corupţie.

Petro a declarat pe X, platforma cunoscută anterior sub numele de Twitter, că este dureros ca unul dintre copiii săi să fie încarcerat, dar că biroul procurorului general are toate garanţiile pentru a proceda conform legii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
columbia,
arestat,
fiu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici