Fiul unui fost comisar al Gărzii Financiare, sub control judiciar după ce a accidentat doi poliţişti

Fiul unui fost comisar al Gărzii Financiare Gorj este cercetat sub control judiciar, după ce, la sfârşitul săptămânii trecute, a acroşat cu maşina doi poliţişti care îl amendaseră pentru că nu purta centura de siguranţă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

524 afișări
Imaginea articolului Fiul unui fost comisar al Gărzii Financiare, sub control judiciar după ce a accidentat doi poliţişti

Fiul unui fost comisar al Gărzii Financiare, sub control judiciar după ce a accidentat 2 poliţişti

Tânărul în vârstă de 27 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, a fost oprit, la sfârşitul săptămânii trecute, de un echipaj de Poliţie pe raza comunei Scoarţa, iar poliţiştii l-au amendat pentru că nu purta centura de siguranţă.

Iniţial, Gheorghe Dorin Petcu s-a conformat, însă în momentul i s-a cerut să semneze procesul verbal, acesta ar fi reacţionat violent.

”În dimineaţa zilei de 21 mai, în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe linia supravegherii şi controlului rutier, la intersecţia DN 67 cu drumul spre DN 67 B Scoarţa, doi agenti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Târgu-Cărbuneşti au procedat la oprirea autoturismului condus de către Petcu Gheorghe Dorin, care a fost sancţionat contravenţional, întrucât nu purta centură de siguranţă. A refuzat semnarea procesului verbal de contravenţie şi, deşi agenţii de Poliţie i-au solicitat să nu pornească autoturismul, acesta a pornit în viteză, acroşând cu partea dreaptă a autoturismului pe unul dintre dintre agenţii de Poliţie, iar cu partea dreaptă-faţă pe celălalt agent, acesta căzând pe carosabil”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, Cristina Ciobanu.

După ce a lovit poliţiştii, şoferul, fiul unui fost comisar de la Garda Financiară, Gheorghe Petcu, şi-a continuat deplasarea, fiind depistat câteva ore mai târziu pe raza oraşului Ţicleni.

El a fost reţinut sâmbătă, iar duminică procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus luarea măsurii controlului judiciar împotriva acestuia pe o perioadă de 60 de zile, începând cu data de 22 mai, pentru săvârşirea a două infracţiuni de ultraj.

Cei doi poliţişti s-au prezentat la spital, însă medicii au stabilit că nu au nevoie de internare, întrucât au suferit leziuni uşoare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici