Fiul vitreg al cântăreţei Maria Dragomiroiu a murit

Cătălin Radu Mihu, în vârstă de 26 de ani, fiul vitreg al cântăreţei Mariei Dragomiroiu, a decedat, sâmbătă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu, unde a ajuns după ce i s-a făcut rău într-o discotecă, tânărul având probleme cardiace.

375 afișări
Imaginea articolului Fiul vitreg al cântăreţei Maria Dragomiroiu a murit

Cântăreaţa Maria Dragomiroiu (Imagine din arhivă; Cătălin Luţu/Mediafax Foto)

În noaptea de vineri spre sâmbătă, tânărul a fost la o discotecă din Bumbeşti Jiu, unde i s-a făcut rău, el fiind transportat mai întâi la spitalul din localitate. Tânărul, în greutate de circa 160 de kilograme, avea probleme cardiace care s-au agravat, motiv pentru care a fost transferat la Unitatea de Primire Urgenţe Târgu Jiu, însă medicii nu au reuşit să-l salveze.

Trupul neînsufleţit a fost depus la Serviciul de Medicină Legală Gorj, medicii legişti fiind cei care vor stabili cauzele morţii.

Cătălin Radu Mihu este fiul impresarului Bebe Mihu, care este soţul artistei Maria Dragomiroiu. Cei doi sunt plecaţi în prezent într-un turneu în Statele Unite ale Americii.

În 2002, tânărul a fost reţinut, iar ulterior arestat preventiv pentru că împreună cu fiul unui medic din Târgu Jiu şi cu un alt prieten au bătut un alt tânăr, care a decedat în urma loviturilor primite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici