Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării a ocupat toate locurile scoase la concurs. Decan: E prima dată când luăm în calcul nota la BAC

  • Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării (FJSC) a Universităţii din Bucureşti a ocupat toate locurile scoase la concursul de admitere la licenţă în învăţământul cu frecvenţă, în sesiunea iulie 2020.
  • Decanul FJSC spune că e prima dată când a fost luată în calcul media de la Bacalaureat.
434 afișări
Imaginea articolului Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării a ocupat toate locurile scoase la concurs. Decan: E prima dată când luăm în calcul nota la BAC

Mediafax FOTO

În urma acestei sesiuni la concursul de admitere licenţă pentru locurile la buget si taxă au fost ocupate toate locurile la toate specializările astfel:

  • La specializarea Jurnalism au fost ocupate 130 de locuri, din care 51 la buget si 79 la taxă.
  • La specializarea Comunicare si relaţii publice (CRP) s-au ocupat 120 de locuri, din care 45 la buget şi 75 de locuri la taxă.
  • La specializarea Publicitate s-ao ocupat 74 de locuri scoase la concurs din care 23 la buget şi 51 la taxă.

„A fost prima oară în istoria FJSC când am luat în considerare la concursul de admitere nota de la bacalaureat. Am păstrat totuşi un examen sub forma unui eseu motivational în care am testat calităţile candidaţilor. Este un succes al Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, rezultatul unui efort administrativ şi de secretariat! Pentru candidaţi a fost simplu, ei s-au înscris pe o aplicaţie online unde au urcat documentele scanate, dar munca din spate a fost uriaşă. Mai ales pentru confirmările locurilor”, a spus decanul FJSC, conf. univ. dr. Antonio Momoc.

Conform sursei citate, învăţământul la distanţă (ID) a fost la rândul său atractiv anul acesta: la ID s-au ocupat 37 locuri la specializarea CRP - ID, 20 locuri la Jurnalism - ID, 19 locuri la specializarea Publicitate - ID.

„FJSC va organiza sesiune de admitere la nivel licenţă în luna septembrie când vom scoate la concurs: 38 de locuri la CRP-ID, 30 de locuri la Jurnalism ID, 31 de locuri la Publicitate ID. Cel mai probabil din octombrie vom relua cursurile într-un sistem hibrid: cursuri teoretice cu predare online şi activităţi practice în grupe mici in laborator (radio, televiziune, |PR& publicitate). Mai mult decât atât, printr-un parteneriat realizat de Prodecanul Dan Podaru cu agenţia de publicitate WOPA, din toamnă facultatea va avea un laborator de publicitate modernizat şi dotat la standarde internaţionale”, conform sursei menţionate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici