Flacoane cu parfum contrafăcut, în valoare de peste 7.000.000 lei, descoperite în Calafat

Poliţiştii de frontieră din Calafat au descoperit, într-un TIR înmatriculat în Bulgaria, mai multe cutii ce conţineau 12.066 flacoane de parfumuri, suspecte de a fi contrafăcute, care valorează peste 7 milioane de lei.

1578 afișări
Imaginea articolului Flacoane cu parfum contrafăcut, în valoare de peste 7.000.000 lei, descoperite în Calafat

Flacoane cu parfum contrafăcut, în valoare de peste 7.000.000 lei, descoperite în Calafat

În Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat joi pentru a intra în ţară, un cetăţean bulgar de 42 de ani, care se afla la volanul unui TIR, înmatriculat în Bulgaria. Şoferul transporta coletărie, conform documentelor de însoţire a mărfii, pe ruta Bulgaria-Polonia.

Poliţiştii au descoperit, în compartimentul pentru marfă al mijlocului de transport, printre colete, mai multe cutii de carton ce conţineau mii de flacoane cu parfum, inscripţionate cu mărci protejate, despre care există suspiciunea că sunt contrafăcute.

Este vorba de 12.066 flacoane cu parfum, pentru care şoferul nu a putut prezenta documente de provenienţă.

Bunurile, în valoare totală estimată de 7.239.600 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În prezent, faţă de şofer se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
parfum,
contrafăcut,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici