Black Friday 2018. Flanco, prima companie care intră în campanie şi menţine REDUCERILE o perioadă mai lungă de timp

Retailerul Flanco organizează campaia Black Friday în perioada 26 octombrie – 19 noiembrie, susţinând că va oferi reduceri de până la 80% la peste 700.000 de produse, în 131 de magazine din 93 de oraşe, precum şi online.

2660 afișări
Imaginea articolului Black Friday 2018. Flanco, prima companie care intră în campanie şi menţine REDUCERILE o perioadă mai lungă de timp

Prima companie care intră în campania de Black Friday şi menţine REDUCERILE o perioadă mai lungă de timp

“Punem la dispoziţia clienţilor cele mai bune oferte ale anului, într-o perioadă extinsă de timp şi cu stocuri suficiente, astfel încât să reducem presiunea resimţită de ambele părţi, aşa cum s-ar întâmpla în cazul unei campanii de doar una sau două zile”, spune Dragoş Sîrbu, CEO Flanco.

Flanco oferă peste 70.000 de televizoare, 50.000 de telefoane, 230.000 de electrocasnice mari şi mici, precum şi sute de mii de alte produse din gamele IT, gaming, auto, gadget, scule şi unelte sau fitness, precizează un comunicat al companiei.

Câteva dintre oferte sunt smartphone-ul Samsung Galaxy S9, care va fi disponibil la preţul de 2.499 lei, cu o reducere de 600 lei, televizorul smart Samsung 4K cu diagonală de 101 cm, la 1.499 lei, cu o reducere de 1.300 lei, maşina de spălat Beko de 6 kg la doar 799 lei, cu o reducere de 550 lei, şi espressorul automat DeLonghi la 1.199 lei, cu o reducere de 1.500 lei, precizează compania.

Anul trecut, vânzările în rate prin credit au reprezentat peste 21% din totalul cumpărăturilor de Black Friday, fiind urmate de cele achitate prin cardul de credit, cu o pondere de 18%.

Pe 26 octombrie, de la ora 09.00, în prima zi de Black Friday, Flanco va deschide primul său magazin din Orăştie.

Flanco deţine o reţea de 131 magazine cu peste 1.400 de angajaţi, în 93 de oraşe.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici