Flori şi lumânări au fost depuse în faţa sediului Wagner din Sankt Petersburg. Variantă neaşteptată lansată de o scriitoare

Mai multe persoane s-au adunat în această dimineaţă la Sankt Petersburg în faţa sediului Wagner, în urma veştii morţii fondatorului său Evgheni Prigojin, confirmată de Rosaviatsia, Agenţia Federală de Transport Aerian Rus.

1743 afișări
Imaginea articolului Flori şi lumânări au fost depuse în faţa sediului Wagner din Sankt Petersburg. Variantă neaşteptată lansată de o scriitoare

Flori şi lumânări au fost depuse în faţa sediului Wagner din Sankt Petersburg

Potrivit unor mass-media ruse, în faţa clădirii au fost amplasate embleme ale grupului paramilitar, flori roşii şi lumânări. Flori au fost depuse şi în cafeneaua deţinută de Prigojin.

Între timp, forţele de securitate au izolat zona din apropierea satului Kujenkono, în regiunea Tver, unde avionul privat Embraer Legacy s-a prăbuşit ieri după-amiază.

„Acum există mai multe dovezi care ne spun că Prigojin se afla în acel avion şi ar fi fost recunoscut şi de familia lui. Prin urmare, acum putem vorbi cu siguranţă de un atac reuşit.

Există însă misterul celui de-al doilea avion şi nu trebuie să uităm că Prigojin obişnuia să călătorească mereu folosind dubluri cu documente falsificate corespunzător”, spune Elena Kostioukovich, autoarea cărţii „În mintea lui Vladimir Putin”.

Conform acestei ipoteze, Prigojin ar fi putut fi „în Africa, unde se afla până acum câteva zile. O viaţă-fantomă pe un continent în care el este stăpânul absolut şi în care îşi poate gestiona în continuare comerţul şi afacerile, chiar şi în numele lui Putin”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici