Flutur, ironic, după aprobarea dezinsecţiei în zone inundate: E uşor sinucigaşă hotărârea

CJ Suceava a aprobat marţi alocarea sumei de 25.000 de lei pentru dezinsecţia în localităţi unde au fost inundaţii, iar după vot preşedintele CJ Gheorghe Flutur a spus în glumă, făcând referire la numele său, că hotărârea este "uşor sinucigaşă" şi că ar fi trebuit să se abţină.

20 afișări
Imaginea articolului Flutur, ironic, după aprobarea dezinsecţiei în zone inundate: E uşor sinucigaşă hotărârea

Flutur, ironic, după aprobarea dezinsecţiei în zone inundate: E uşor sinucigaşă hotărârea (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Consilierii judeţeni suceveni au aprobat, marţi, alocarea sumei de 25.000 de lei, pentru dezinsecţia în zonele afectate de inundaţii din judeţ. Fondurile provin din bani colectaţi ca ajutoare în contul deschis de CJ Suceava.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a explicat că în zonele inundate sunt încă porţiuni cu mâl şi foarte mulţi ţânţari şi că este necesară această acţiune de dezinsecţie.

Dezinsecţia se va face cu aparate speciale ale Romsilva pe zone bine delimitate astfel încât să nu fie afectate alte insecte cum ar fi albinele.

După aprobarea hotărârii, preşedintele CJ Suceava, a glumit pe seama numelui său.

"E uşor sinucigaşă hotărârea. Trebuia să mă abţin", a spus Flutur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici