Foc de artificii pentru Anul Nou Chinezesc, în curtea Ambasadei. La ceremonie a fost prezent Băsescu

Preşedintele Traian Băsescu a participat, marţi, la ceremonia organizată de Ambasada Chinei de la Bucureşti pentru a marca intrarea, la 23 decembrie, în noul an care va corespunde, potrivit tradiţiei chineze, Anului Dragonului de apă.

258 afișări
Imaginea articolului Foc de artificii pentru Anul Nou Chinezesc, în curtea Ambasadei. La ceremonie a fost prezent Băsescu

Foc de artificii pentru Anul Nou Chinezesc, în curtea Ambasadei. La ceremonie a fost prezent Băsescu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Recepţia a început la ora 17.00, iar, la final, preşedintele a asistat, alături de Huo Yuzhen, ambasadorul Chinei la Bucureşti, la un impresionant foc de artificii în curtea ambasadei, care a durat mai multe minute. În acest timp, preşedintele şi şefa misiunii diplomatice au schimbat câteva cuvinte.

La eveniment au fost prezenţi şi miniştrii Teodor Baconschi, Kelemen Hunor şi Elena Udrea, aceasta din urmă purtând o rochie de culoare roşie.

La eveniment au mai fost prezenţi oficiali chinezi, oameni de afaceri, consilieri prezidenţiali.

Anul chinezesc viitor va începe la 23 ianuarie şi se va încheia pe 9 februarie 2013. Acest an va corespunde anului Dragonului de apă, fiind, potrivit astrologilor chinezi, un an tumultuos, plin de evenimente neprevăzute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici