Focar de Covid-19 într-un penitenciar din Craiova: 55 de deţinuţi au fost depistaţi cu SARS-CoV-2

  • Zeci de deţinuţi din Penitenciarul Pelendava Craiova s-au infectat cu Sars-Cov2
  • Este al doilea focar în penitenciarele din Craiova
  • 55 de deţinuţi au fost testaţi pentru Covid -19, la Penitenciarul Pelendava
443 afișări
Imaginea articolului Focar de Covid-19 într-un penitenciar din Craiova: 55 de deţinuţi au fost depistaţi cu SARS-CoV-2
51 de deţinuţi din Penitenciarul Pelendava, din Craiova, au fost confirmaţi cu Covid 19 potrivit unor surse medicale. Deţinuţii sunt cazaţi toţi în aceeaşi cameră, cu 55 de paturi. Niciunul dintre deţinuţii infectaţi cu Covid-19 nu prezintă simptome ale bolii.
 
Primul caz a fost depistat săptămâna trecută, când unul dintre cei 55 de deţinuţi încarceraţi în această cameră, s-a simţit rău şi a fost dus la Urgenţă. Potrivit protocolului, deşi persoana era cunoscută cu mai multe boli, la intrarea în spital a fost testată pentru Covid-19. Iar rezultatul a fost pozitiv.
 
Reprezentanţii penitenciarului au decis să testeze toţi deţinuţii din acea cameră, dar şi angajaţii care au intrat în contact cu aceştia. Până acum, 51 dintre deţinuţi au fost pozitivi la Covid-19.
 
Aproximativ 300 de persoane se află încarcerate la Penitenciarul Pelendava.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici