Focar de COVID-19 la o fabrică din Cluj: 24 angajaţi din 75 au fost confirmaţi pozitiv

  • Un focar de COVID-19 a fost depistat la o fabrică din satul Macău, comuna clujeană Aghireş, unde au fost confirmate 24 cazuri de infectare cu noul coronavirus. F
  • Fabrica a fost închisă. Autorităţile nu exclud carantinarea zonei, dacă infecţiile vor creşt
  • Fabrica se ocupă de ambalaje pentru corespondenţă şi sigilii de securitate.
9002 afișări
Imaginea articolului Focar de COVID-19 la o fabrică din Cluj: 24 angajaţi din 75 au fost confirmaţi pozitiv

Focar de COVID-19 la o fabrică din Cluj: 24 angajaţi din 75 testaţi pozitiv

Conform prefectului de Cluj, Mircea Abrudan, focarul este activ în comuna Aghireşu, cu 21 cazuri pozitive provenind de la o fabrică de pe raza comunei.

Din totalul de 75 angajaţi testaţi, 24 sunt pozitivi, din care 21 au domiciliul în Aghiresu.

Activitatea fabricii a fost suspendată pentru o perioadă de 14 zile şi spaţiile sunt dezinfectate.

„Cei 24 pozitivi vor fi transportaţi la spitalele Covid din Cluj-Napoca pentru evaluarea medicală, aceştia fiind în prezent asimptomatici. Contacţii direcţi identificaţi din ancheta epidemiologică au fost carantinaţi la domiciliu pentru 14 zile (inclusiv ceilalţi 51 de angajaţi negativi şi aparţinătorii acestora). Măsurile vor fi monitorizate prin intermediul instituţiilor abilitate, urmând ca, în situaţia în care numărul cazurilor pozitive va creşte, să fie luată în calcul măsura carantinării UAT-ului”, a transmis Mircea Abrudan.

Fabrica se ocupă de ambalaje pentru corespondenţă şi sigilii de securitate.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
fabrică,
focar,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici