Judeţul din România cu cei mai mulţi poliţişti infectaţi cu COVID-19. Un sfert din cazuri sunt la agenţii de poliţie

  • Situaţie gravă în rândurile cadrelor de poliţie din Timiş
  • Inspectoratul Judeţean a fost declarat focar de infecţie cu noul coronavirus
  • Focarul a izbucnit de la doi agenţi de la Serviciul Rutier
7636 afișări
Imaginea articolului Judeţul din România cu cei mai mulţi poliţişti infectaţi cu COVID-19. Un sfert din cazuri sunt la agenţii de poliţie

Focarul de infecţie cu COVID-19, de la IPJ Timiş, se măreşte. Un sfert dintre cazurile din judeţ sunt la agenţii de poliţie

În ultimele 24 de ore, la nivelul judeţului Timiş au fost confirmate 76 de noi cazuri de coronavirus, 6 dintre acestea fiind în cadrul IPJ. Ca atare, în acest moment sunt infectaţi cu COVID-19, 22 de poliţişti, cei mai mulţi dintre ei, de la Serviciul Rutier.

“La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş sunt testaţi pozitiv cu noul coronavirus, 22 de poliţişti, iar 13 se află în izolare la domiciliu. Dintre aceştia, 16 poliţişti testaţi pozitiv şi 4 poliţişti aflaţi în izolare sunt din cadrul Serviciului Rutier, care are un efectiv de 48 de poliţişti”, transmite IPJ Timiş.

Din cei 22 de agenţi confirmaţi cu coronavirus, 10 sunt parte a focarului care a apărut ieri, la nivelul IPJ.

În total, Direcţia de Sănătate Publică din Timiş are sub observaţie 9 astfel de focare de infecţie cu COVID-19, după cum urmează:

- Smithfield – 219 cazuri

- Gottlob – 11 cazuri

- Maternitatea Odobescu – 4 cazuri

- Centru pentru îngrijirea minorilor – 3 cazuri

- Spitalul Judeţean Timişoara – 21 cazuri

- Zona Făget – 73 de cazuri şi două decese

- Autoliv Lugoj – 17 cazuri

- Fabrica de încălţăminte de la Buziaş – 8 cazuri

- IPJ Timiş – 10 cazuri + 12 cazuri la Lugoj, Ciacova şi Liebling

Şi la Sibiu şi Cluj au fost raportate cazuri de îmbolnăvire la poliţişti. Trei poliţişti din Sibiu au fost testaţi pe 12 august pozitiv pentru noul coronavirus, iar 18 colegi ai lor au fost plasaţi în carantină, potrivit anunţului Prefecturii Sibiu.

Nu mai puţin de 14 poliţişti de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj au fost confirmaţi în 13 august cu noul coronavirus unde s-a demarat o anchetă epidemiologică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici