Focarul de la centrul din Târgu Jiu se extinde: Încă trei angajaţi diagnosticaţi cu noul coronavirus

Încă trei angajaţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj, colegi ai infirmierei diagnosticate cu noul coronavirus, au fost confirmaţi, luni, cu COVID-19. Cele patru persoane lucrează la un centru cu 36 de copii cu vârste cuprinse între trei luni şi 18 ani.

6073 afișări
Imaginea articolului Focarul de la centrul din Târgu Jiu se extinde: Încă trei angajaţi diagnosticaţi cu noul coronavirus

Focarul de la centrul din Târgu Jiu se extinde: Încă trei angajaţi diagnosticaţi cu noul coronavirus

Prima angajată a DGASPC Gorj, confirmată pozitiv, sâmbătă, cu noul coronavirus, este internată în spitalul suport pentru COVID-19, din oraşul Târgu-Cărbuneşti. Luni, alţi trei colegi ai acesteia au fost confirmaţi pozitiv. Aceştia sunt asimptomatici.

„În urma testărilor efectuate în cadrul anchetei epidemiologice demarate de către DSP Gorj la nivelul centrului rezidenţial subordonat DGASPC Gorj, unde, în data de 23 mai 2020, a fost confirmat un caz pozitiv de infectare cu noul coronavirus, s-au confirmat noi cazuri pozitive. La aceeaşi dată au fost recoltate probe de la 14 persoane, trei rezultate fiind pozitive. Cele trei persoane confirmate cu COVID-19 sunt asimptomatice", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Minodora Sucea, purtătorul de cuvânt al DGASPC Gorj.

Mai mulţi colegi ai infirmierei sunt izolaţi la locul de muncă, alături de cei 36 de copii.

În judeţul Gorj au fost confirmate 120 de cazuri cu COVID-19, iar şapte persoane au murit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
focar,
covid,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici