FOCURI DE ARMĂ în Braşov pentru prinderea unor suspecţi de furt. Unul dintre ei a fost rănit

Au fost trase mai multe focuri de armă în Braşov, în timpul nopţii de miercuri spre joi, pentru prinderea unor bărbaţi suspectaţi că au comis mai multe furturi din locuinţe. O persoană a ajuns la spital, rănită, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1094 afișări
Imaginea articolului FOCURI DE ARMĂ în Braşov pentru prinderea unor suspecţi de furt. Unul dintre ei a fost rănit

FOCURI DE ARMĂ în Braşov pentru prinderea unor suspecţi de furt. Unul dintre ei a fost rănit

Poliţiştii din Braşov au încercat să oprească în trafic o autoutilitară în care erau patru persoane, suspectate de furturi din locuinţe, însă şoferul nu a oprit, a trecut prin filtrul organizat şi a lovit şi o autospecială de poliţie.

„Poliţiştii au încercat în repetate rânduri oprirea autovehiculului, însă acesta şi-a continuat deplasarea, fiind somat prin executarea unor focuri de armă, de avertisment, în plan vertical, cât şi asupra autovehiculului. Ajuns pe un teren viran din municipiul Braşov, conducătorul autoutilitarei a oprit, iar ocupanţii acesteia au încercat să fugă, reuşindu-se prinderea a trei suspecţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 49 ani”, au precizat reprezentanţi ai IPJ Braşov.

Unul dintre suspecţi a fost rănit, acesta fiind transportat la spital.

„În urma examinărilor de specialitate, a rezultat faptul că prezintă o plagă prin împuşcare la nivelul fesei stângi”, au mai spus reprezentanţii Poliţiei.

Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili toată activitatea infracţională a celor patru persoane, suspectate de furturi din locuinţe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici