Focuri de armă în Olt pentru prinderea unui şofer beat care conducea cu o viteză de 127km/h în localitate

Un bărbat care circula beat şi fără permis cu o maşină pe DN 64, pe raza comunei Grădinari, în judeţul Olt, cu o viteză de 127 de km/ h, a fost prins, sâmbătă seara, de poliţişti după o urmărire şi după ce oamenii legii au tras trei focuri de armă.

1945 afișări
Imaginea articolului Focuri de armă în Olt pentru prinderea unui şofer beat care conducea cu o viteză de 127km/h în localitate

Focuri de armă în Olt pentru prinderea unui bărbat beat care conducea pe DN64 cu 127km/h

Potrivit reprezentanţilor IPJ Olt, poliţiştii rutieri au depistat, sâmbătă seara, cu aparatul radar, pe DN 64, pe raza comunei Grădinari, o maşină care se deplasa cu viteza de 127 km/h, în localitate.

Întrucât şoferul nu a respectat semnalul de oprire, poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia şi au tras trei focuri de avertisment, unul în plan vertical şi două în roţile maşinii.

În urma focurilor de armă nu au rezultat victime sau pagube materiale, precizează ISU Olt.

Conducătorul auto a fost prins şi identificat, fiind un bărbat, de 42 de ani, din comuna Grădinari.

Poliţiştii au stabilit că acesta nu posedă permis de conducere şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, prezentând o concentraţie de 0.93 mg/ l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost dus la o unitate medicală pentru a i se recolta probe biologice de sânge, iar poliţiştii continuă cercetările pentru conducerea unui vehicul fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici