Focuri de armă, în Olt: Poliţiştii au folosit pistoalele din dotare pentru a prinde nişte hoţi surprinşi la furat

Doi hoţi au fost prinşi de poliţiştii din Olt, în timpul nopţii de luni spre marţi, după ce au fost trase focuri de armă în plan vertical şi în roţile căruţei cu care aceştia fugeau de la locul faptei. O a treia persoană, care ar fi participat la furt, a fost identificată şi este căutată.

433 afișări
Imaginea articolului Focuri de armă, în Olt: Poliţiştii au folosit pistoalele din dotare pentru a prinde nişte hoţi surprinşi la furat

Focuri de armă Olt: Poliţiştii au tras cu mai multe focuri pentru a prinde mai mulţi hoţi surprinşi la furat

Poliţiştii din Olt au fost anunţaţi de incident de o femeie din comuna Grădinari, care a surprins trei persoane în timp ce îi sustrăgeau bunuri din locuinţă. Un vecin a sărit în ajutorul femeii, dar cei trei bărbaţi l-au lovit şi apoi au fugit cu o căruţă.

Poliţiştii s-au deplasat, de îndată, la faţa locului şi au plecat în urmărirea acestora. Întrucât aceştia nu s-au supus somaţiei de a opri, poliţiştii au executat focuri de armă în plan vertical şi asupra anvelopelor atelajului. În urma folosirii armamentului din dotare, nu au rezultat victime sau pagube materiale”, transmit reprezentanţii IPJ Olt.

Doi dintre bărbaţi, de 24, respectiv 38 de ani, ambii din municipiul Slatina, au fost conduşi la sediul postului de poliţie. Cei doi sunt audiaţi de oamenii legii, fiind cercetaţi pentru tâlhărie calificată.

O a treia persoană, care ar fi fost implicată în eveniment, a fost identificată, iar poliţiştii desfăşoară activităţi în pentru depistarea ei, susţin reprezentanţii IPJ Olt.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici