Focuri de armă pe o stradă din Buftea

Un tânăr de 22 de ani a tras, din maşină, focuri de armă către o persoană pe care anterior a încercat să o înjunghie şi o ameninţase pe Facebook. Incidentul a avut loc pe o stradă din Buftea.

1208 afișări
Imaginea articolului Focuri de armă pe o stradă din Buftea

Focuri de armă pe o stradă din Buftea

Cercetările au arătat că bărbatul de 22 de ani conducea sâmbătă seara o maşină pe o stradă din Buftea, însoţit de un alt bărbat. La un moment dat, a tras două focuri cu o armă neletală, supusă autorizării, unul în plan vertical şi unul în direcţia victimei, care se afla în dreptul unui imobil cu alte persoane.

Nimeni nu a fost rănit, precizează Poliţia Ilfov.

Anterior incidentului, tânărul a încercat să înjunghie victima cu un briceag şi, de asemenea, o ameninţase cu acte de violenţă pe o reţea de socializare.

Duminică, tânărul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a avea permis de conducere, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, respectiv uz de armă fără drept.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici