Focuri de armă pe străzile din Galaţi. Un bărbat a tras cu pistolul după maşina fostei iubite. De la ce a pornit totul

O ceartă între doi tineri, foşti iubiţi, s-a terminat cu împuşcături şi audieri la Poliţie. În timpul incidentului produs pe o stradă din oraşul Galaţi, bărbatul a tras cu un pistol cu aer comprimat şi a avariat maşina femeii.

629 afișări
Imaginea articolului Focuri de armă pe străzile din Galaţi. Un bărbat a tras cu pistolul după maşina fostei iubite. De la ce a pornit totul

Împuşcături pe străzile din Galaţi. Un bărbat a tras cu pistolul după maşina fostei iubite. De la ce a pornit totul

Agresorul era însoţit de un prieten în momentul izbucnirii scandalului.

Cei doi au încercat să oprească maşina condusă de tânără şi, pentru că nu au reuşit, unul dintre ei a folosit pistolul, trăgând spre autoturism.

Scandalul a avut loc marţi seara, pe o stradă din Galaţi, iar cei doi agresori au fost identificaţi a doua zi, într-o comună din apropierea oraşului.

Ei au fost audiaţi şi ar putea fi acuzaţi de distrugere.

„La data de 11 decembrie, poliţiştii gălăţeni au identificat doi tineri, de 22 şi 25 de ani, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de distrugere. Din cercetări a reieşit că, în seara de zilei de 10 decembrie, în jurul orei 20.00, pe fondul unui conflict spontan, izbucnit între tânărul, de 22 de ani, şi fosta sa prietenă, cei doi ar fi încercat să blocheze maşina în care se afla aceasta şi care staţiona pe strada Cloşca, din municipiul Galaţi. Întrucât nu au reuşit, acelaşi tânăr, folosind un pistol tip airsoft, armă neletală, nesupusă autorizării, ar fi tras înspre oglinda retrovizoare a autoturismului, spărgând-o. Persoanele în cauză au fost depistate de poliţişti, pe raza comunei Smârdan, fiind conduse la sediul poliţiei pentru audieri”, au anunţat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Agresorii sunt cercetaţi în stare de libertate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici