Focuri de armă pentru prinderea unor hoţi, în apropierea oraşului Târgovişte

Un poliţist din Târgovişte a tras zece focuri de armă, sâmbătă dimineaţă, pentru a opri trei bărbaţi care furaseră o căruţă şi mai multe bunuri dintr-o gospodărie, însă hoţii au reuşit să fugă pe un câmp.

139 afișări

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, hoţii au fost depistaţi pe un câmp de la ieşirea din Târgovişte, în comuna Răzvad, iar în condiţiile în care nu au oprit la somaţia poliţistului acesta a folosit armamentul din dotare, însă hoţii au reuşit să fugă.

"Cei trei indivizi, dintr-un cartier mărginaş al municipiului Târgovişte, au fost surprinşi de poliţist pe un câmp de la marginea oraşului, în localitatea Răzvad. Ei au fost somaţi să oprească, dar au refuzat. În acel moment agentul a tras două focuri de armă în plan vertical şi opt spre căruţă, iar calul a fost lovit de gloanţe şi a murit, în timp ce bărbaţii au abandonat căruţa cu bunurile furate şi au dispărut. În acest moment suspecţii sunt căutaţi", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa, agent Raluca Trandafir.

Oamenii legii au recuperat bunurile furate şi le vor înapoia în cursul zilei de sâmbătă proprietarilor.

Cei trei bărbaţi sunt suspectaţi că ar fi autorii mai multor furturi comise în ultima perioadă în comuna Răzvad.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici