Focuri de armă pentru prinderea unui şofer fără permis, la Constanţa

Poliţiştii constănţeni au făcut uz de armanentul din dotare pentru prinderea unui bărbat care se afla la volanul unui autoturism deşi nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

40 afișări
Imaginea articolului Focuri de armă pentru prinderea unui şofer fără permis, la Constanţa

Focuri de armă pentru prinderea unui şofer fără permis, la Constanţa (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit IPJ Constanţa, în noaptea de 20/21 iunie, un echipaj al Poliţiei Comunale Mihail Kogălniceanu a încercat să oprească în trafic un autoturism condus de un tânăr din comuna Nicolae Bălcescu, care se afla la volanul unui autoturism Dacia deşi nu are permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Conducătorul auto a refuzat să oprească la semnalul oamenilor legii, iar pentru prinderea autoturismului agenţii de poliţie l-au urmărit pe o distanţă de mai mulţi kilometri.

Oamenii legii au fost nevoiţi să tragă şi şase focuri de armă în plan vertical pentru oprirea maşinii, fără a se înregistra victime sau pagube materiale.

Şoferul este cercetat pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, fără a avea permis de conducere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici