Focuri de armă pentru reţinerea unor contrabandişti de ţigări, care au reuşit să fugă în Ucraina

Poliţiştii de frontieră suceveni au tras, sâmbătă seara, două focuri de armă pentru reţinerea unui grup de contrabandişti de ţigări care au reuşit să fugă în Ucraina şi au abandonat ţigări de peste 120.000 de lei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1468 afișări
Imaginea articolului Focuri de armă pentru reţinerea unor contrabandişti de ţigări, care au reuşit să fugă în Ucraina

Focuri de armă pentru reţinerea unor contrabandişti de ţigări, care au reuşit să fugă în Ucraina (Imagine: Liviu Chirica/ Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei de frontieră Suceava, Ilie Poroch-Seriţan, a declarat că poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Brodina au observat, sâmbătă seara, în apropierea frontierei de stat un grup de persoane care încărca într-un autoturism de teren mai multe colete voluminoase.

Suspecţii au fost somaţi prin voce, iar din cauză că nu s-au supus, poliţiştii fu tras două focuri de avertisment.

În acel moment, suspecţii au abandonat coletele şi autoturismul şi profitând de terenul împădurit, au fugit spre teritoriul statului vecin.

Poliţiştii de frontieră suceveni au început monitorizarea zonei pentru depistarea persoanelor implicate, totodată fiind anunţate şi autorităţile de frontieră din Ucraina despre eveniment, iar în zonă au fost găsite 11.000 pachete ţigări de diferite mărci de provenienţă ucraineană, în valoare de 121.000 lei.

În urma cercetărilor s-a stabilit că unul dintre cei implicaţi în contrabandă este un sucevean de 21 de ani.

Ţigările au fost confiscate, maşina de teren, înmatriculată în Bulgaria, a fost indisponibilizată de poliţiştii de frontieră care fac cercetări pentru identificarea tuturor persoanelor implicate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici