Focuri de armă trase de poliţişti în Timişoara pentru prinderea unui tânăr/ Individul a reuşit să scape

Poliţiştii din Timişoara au tras focuri de armă, în timpul nopţii de joi spre vineri, încercând să prindă un tânăr condamnat pentru tâlhărie. Individul a reuşit să scape, iar vineri dimineaţa au loc operaţiuni pentru depistarea şi reţinerea fugarului.

2858 afișări
Imaginea articolului Focuri de armă trase de poliţişti în Timişoara pentru prinderea unui tânăr/ Individul a reuşit să scape

Focuri de armă trase de poliţişti în Timişoara pentru prinderea unui tânăr condamnat pentru tâlhărie/ Individul a reuşit să scape

Potrivit IPJ Timiş, oamenii legii au observat, joi noaptea, un grup de persoane care se afla în faţa unei firme, care, la vederea poliţiştilor, au început să fugă.

„Poliţiştii au identificat o fată, iar în urma verificărilor au constatat că fratele acesteia este urmărit naţional, pentru tâlhărie calificată, pe numele lui fiind emis un mandat de executare a pedepsei, de 1 an şi 6 luni. Fapta a fost comisă în anul 2016, iar la data de 13 ianuarie 2017 s-a dat sentinţa penală de a fi introdus în Centrul Educativ de la Buziaş”, arată sursa citată.

La scurt timp, poliţiştii au observat pe strada Eternităţii, din oraş, un tânăr, care seamăna cu cel urmărit, aşa că au pornit în urmărirea lui.

În ciuda faptului că s-a executat un foc de avertisment, în plan vertical, nu s-a reuşit prinderea acestuia.

Oamenii legii desfăşoară activităţi pentru depistarea tânărului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici